Gezichtsbehandelingen Malu Wilz
Gezichtsbehandelingen Courtin
Blijvend ontharen dmv IPL
Huidverjonging dmv IPL
Overige behandelingen
Dermaroller
Gelcolor nagellak by OPI
Beautyvoordeelpas
Visagie
Spray Tanning
     
 
Beautyvoordeelpas

Beautyvoordeelpas maakt bezoek aan Schoonheidssalon May van Bilsen nóg leuker!

Online aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Bol.com u hebt vast wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beautyvoordeelpas van Schoonheidssalon May van Bilsen geniet u voordeel op álle online aankopen waardoor u meer en vaker producten en diensten bij ons kunt afnemen.

Beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!

Hoe werkt het?

Op de pas staat een code waarmee u op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt gekoppeld aan Schoonheidssalon May van BIlsen. Via dit persoonlijke profiel kunt u bij meer dan 2300 verschillende webwinkels shoppen. U bouwt met al uw online aankopen een tegoed op. Dit credit kan op ieder moment worden uitgekeerd en kunt u bij ons besteden. U ziet uw persoonlijk tegoed onder het kopje ‘cashback’. Als u op uitbetalen drukt, staat binnen 48 uur het saldo bij ons op de bankrekening. En kunt u met een voucher uw tegoed bij ons innen met de aanschaf van een product of behandeling.

Verkrijgbaar!

De Beautyvoordeelpas is verkrijgbaar bij Schoonheidssalon May van Bilsen. 

U kunt de pas kopen voor €5,-.