Gezichtsbehandelingen Malu Wilz
Gezichtsbehandelingen Courtin
Blijvend ontharen dmv IPL
Huidverjonging dmv IPL
Overige behandelingen
Dermaroller
Gelcolor nagellak by OPI
Beautyvoordeelpas
Visagie
Spray Tanning
     
 
Spray Tanning

Spray Tanning is de oplossing voor een verantwoorde gezonde bruine tint.

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 15 minuten.

Wij werken met de Spray Tan van Crazy Angel. Al onze tanning lotions zijn op natuurlijke basis, alcohol-, parfum- en olie vrij, zijn hypoallergeen en verijkt met Aloe Vera en Vitamine E. 

Van een spray tan wordt je veel bruiner dan van zelfbruinende producten. De concentratie DHA (de werkzame stof) in zelfbruinende producten die je vindt bij de drogisterij ligt rond de 3% tot 5%. Dat percentage is bij spray tanning vloeistoffen veel hoger, namelijk 8% tot 15%.

De behandeling

Voor het beste resultaat adviseren wij het volgende:
Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren 24 uur en waxen kan tot 48 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig).


Make-up/parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.


Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

Na de Spray Tan:

Douchen en/of baden: wacht even met het nemen van een bad of douche meteen na de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Minimaal 8 uur na de behandeling mag je weer douchen met milde douche gel.


Transpiratie: ook dien je na de sessie intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport, baden of sauna direct na de spray tan wordt afgeraden.

Crème: om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtinbrengende crème op de gebruinde huid aan te brengen. 

Spray tan van het hele lichaam €20,-

Benen  €10,-

Gelaat en décollete en armen €15,-

Gelaat en décollete €10,-