Gezichtsbehandelingen Malu Wilz
Gezichtsbehandelingen Courtin
Blijvend ontharen dmv IPL
Huidverjonging dmv IPL
Overige behandelingen
Dermaroller
Gelcolor nagellak by OPI
Beautyvoordeelpas
Visagie
Spray Tanning
     
 
Gezichtsbehandelingen Courtin

Met name bij probleemhuiden zoals actieve en passieve acne, eczeem en psoriasis worden Courtin behandelingen in kuurverband aangeraden, waarbij de salonbehandeling gezien moeten worden als intensieve probleemoplossende behandeling. Tussen de behandelingen in is het van groot belang dat u met dezelfde Courtin producten uw huid blijft ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal u verbazen. Alle Courtin producten bevatten 100% zuivere Tea Tree olie.

Tea tree olie heeft een bijzonder heilzame werking. Het kan onverdund worden aangebracht op geinfecteerde plaatsen, puistjes, snijwonden, insectenbeten, lichte brandwonden etc. Neusverstoppingen verminderen snel door Tea tree olie te inhaleren.


Basisbehandeling Courtin
€ 40-
Reiniging, peeling, mee-eters/gerstekorrels verwijderen, epileren, masker en dagcreme

Basisbehandeling Courtin met ampul en massage € 55,-

Courtin Lift off Spa behandeling € 70,-
Basisbehandeling met algenmasker en massage.
Door de combinatie van Tea Tree Oil met algen wordt het effect versterkt. Door de afsluiting van de huid dringen de werkstoffen verder door naar de diepere huidlagen. Deze speciale behandeling werkt naast diepreinigend, bacteriedodend en ontstekingremmend ook hydraterend.


Bij alle behandelingen geldt:
bent u verhindert laat dit dan minstens 24 uur van te voren weten anders ben ik helaas genoodzaakt om voor de gereserveerde tijd kosten in rekening te brengen.